Är vi ödmjuka mot varandra kommer vi längre!

Dagens mantra.

Kommer ihåg en 16-årig pojke som jag lärde känna i Västervik 1994. I dag blev han en man. Patrik Kittel. Då ville han rida runt i Ray Bans men Golden Stripe-filt på sitt (röda!) sto. Hellre träna galoppombyten än grundform.

I dag bjöd han på sig själv, erkände sina tillkortakommanden och delade med sig av sin kunskap. Jag blev stolt och glad i hjärtat. Den lilla pojken har blivit en man.

Uppmanade ryttarna att ge uppfödarna uppskattning för det är de som skottar skit och ser till att ryttarna får ta del av dessa fina hästar. Hittade positiva egenskaper hos alla hästar han red även om inte alla var hans typ. Han var även noga med att framhålla de som utbildat hästarna han fick rida och berömma den svenska hästhållningen. Något som vi allt som oftast glömmer bort. Speciellt glad blev jag när han sa:- Favorit i repris till Yvonne Österholm 🙂

Han framhöll också att alla hästar han red var väl förberedda för sin uppgift och visades i ett bra skick.

Att de två bästa vara efter min absoluta favorithingst Skovens Rafael gjorde inte saken sämre. Gissa vem somkommer att skicka en video på sina fölungar av årgång 2015 till Patrik Kittel. Vinnaren bjuds på kladdkaka;-)

Framtiden är ljus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s